Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalpremier: Sirenia - We Come To Ruins

2021. január 12. - Jurancsik Eszter

1dc52a427cb04ca794faf59bd6111867.jpg

A norvég zenészekből és francia énekesnőből álló Sirenia néhány hete jelentette be, miszerint február 12-ével kerül boltokba új albumuk, a Riddles, Ruins & Revelations. Az első klipes dalt, az Addiction No. 1-t nemrégiben mutatták meg a rajongóknak, most pedig itt az újabb nóta, a We Come To Ruins.

Az Emmanuelle Zoldan vezette együttes elmondása szerint a tizedik album hasonlóképpen változatos lesz, mint az eddigiek, ám egy teljesen új oldaláról is megmutatja a csapatot, ugyanis némi modern hangzást is kapott a korong - ez az Addiction No. 1-ban hallható is volt. 

Az új szerzemény kapcsán Morten Veland alapító a következőket árulta el: 

"Ez a dal a Sireniát a súlyosabb oldaláról mutatja meg, bár nagyon dinamikus dal, sok váltakozással mind az atmoszférában, mind az intenzitást illetően. Tipikus Sirenia-dal, ahogyan az első kislemezünk is, de mégis modern megközelítésű."

Íme, a We Come To Ruins!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr116385884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása