Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megmutatta új albuma borítóját Tarja!

Augusztusban érkezik a kiadvány!

2019. május 03. - Jurancsik Eszter

A finn énekesnő háza táján zajlik az élet, hiszen Tarja jelenleg is turnézik, ám eközben az idei évre tervezett új stúdióalbumával is foglalatoskodik. 

tarja-lenne-finnorszag-kepviseloje-a-2019-es-eurovizios-dalfesztivalon-09140326.jpg

A Nightwish egykori frontasszonya többször utalt arra, miszerint az új lemez jóval sötétebb és keményebb lesz, mint a 2016-os The Shadow Self, és rengeteg dalt ír.

Néhány nappal ezelőtt a szoprán szépség ízelítőt adott a korongból a Dead Promies című szerzemény képében, amelyhez szöveges videó készült, most pedig Instagramján felfedte a készülő nagylemez borítóját is, amelyről kiderült: augusztus 30-ával kerül a lemezboltok polcaira és az In The Raw címet kapta.

Íme!

tarja_9.jpg

 

A kiadvány számlistája is nyilvánossá vált a www.tarja-intheraw.com oldalon, amely a következő:

1. Dead Promises (with Björn "Speed" Strid)

2. Goodbye Stranger (with Cristina Scabbia)

3. Tears In Rain

4. Railroads

5. You And I

6. The Golden Chamber: Awaken (Loputon yö) Alchemy

7. Spirits Of The Sea

8. Silent Masquarade (with Tommy Karevik)

9. Serene

10. Shadow Play

 

Ahogyan látható, bizony e lemezen is szerepelnek vendégzenészek, bár korábban is pedzegette Tarja, hogy nem mindennapi nevekkel fog együtt dolgozni. A Lacuna Coil énekesnője, Cristina Scabbia és a Kamelot frontembere, Tommy Karevik is hallható egy-egy dal erejéig.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4414801400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása