Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Leaves' Eyes - Riders On The Wind

Új kisfilmet jelentetett meg az együttes.

2018. augusztus 30. - Sarok Bettina

leaves-eyes-encabezan-un-espectacular-cartel-para-el-mes-de-abril.jpg

Januárban került a lemezboltok polcaira a Leaves' Eyes vadonatúj korongja, a Sign Of The Dragonhead. Az újdonság egyébként az első album volt Elina Siirala énekesnővel a fedélzeten, aki 2016-ban váltotta az alapító Liv Kristine-t. Az új felállású zenekar jelenleg is, e lemezt népszerűsíti világszerte, néhány órája pedig megjelentettek egy vadonatúj videoklipet, ami ezúttal a Riders On The Wind című számhoz készült.

Az kiadványról egyébként két dal került megfilmesítésre; elsőként az Across The Sea névre keresztelt dalt láthattuk képi világgal ellátva, majd ezt követte a Jomsborg nevezetű tétel. A Fires In The North című szerzemény egyébként középlemezként is debütálásra került, amihez egy dalszöveges klip is forgott.

Íme az újdonság:

 

Újra hazánkban koncertezik az Infected Rain

Novemberben érkezik a banda

Nagyot futott az utóbbi néhány évben az Infected Rain szekere. Nyáron a Rockmaratonon adott fergeteges koncertet a moldáv csapat, ám aki lemaradt a buliról, most bepótolhatja:

7241-1_20180830105126.jpg

november 3-án ugyanis Budapesten, a Supersonic - Blue Hell & KVLT-ben láthatja Lena Scissorhands-et és társait. Az esemény Facebookos oldala itt található, a jegyeket pedig itt szerezhetitek be.

Tarja: újabb kisfilm a DVD-ről

Az Over The Hills And Far Away tekinthető meg

 

37071058_263222864283111_1759447466068934656_n.jpg

Tarja vadonatúj DVD-je, az Act II július 27-ével landolt a boltok polcain, amelyről láthattuk-hallhattuk a Love To Hate, az Undertaker, az Until My Last Breath és a Die Alive című felvételeket. Most újabb koncertfelvétellel kedveskedik a finn szépség a rajongóknak: az Over The Hills And Far Away tekinthető meg, amely dalt eredetileg Gary Moore énekelte, a Nightwish pedig 2001-ben megjelent, azonos címet viselő középlemezén feldolgozta a számot.

 

Tarja nem unatkozik, hiszen javában dolgozik új metálalbumán, amely a tervek szerint 2019-ben érkezik, valamint nemsokára turnéra indul a Stratovarius-szal A Nordic Symphony '18 elnevezés alatt, melynek keretén belül október 28-án a budapesti Barba Negrában is koncertet adnak.

 

süti beállítások módosítása