Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

A PETA reklámarca lesz Doro

Az énekesnőnek szívügye az állatvédelem

2018. december 12. - Jurancsik Eszter

A német metálkirálynő Doro Pesch nemcsak nyáron megjelent új albuma kapcsán pörög, de egy teljesen más dologba is vágta a fejszéjét. Az énekesnőről kevesen tudják, hogy vegetáriánus életmódot folytat, ennek kapcsán pedig egy nemes ügyhöz adta a nevét: a PETA németországi kampányában láthatjuk majd, ahol kiáll az erőszakmentesség, a szőrme-és bőrruhák viselése ellen és a húsmentes étkezést népszerűsíti majd.

doro2018.jpg

A Warlock egykori frontasszonya a következőt nyilatkozta a vegetarianizmusról:

"Áterezzük az örömöt, a fájdalmat, a szeretetet, a félelmet is. Nem eszünk húst, nem viselünk valódi bőrt és szőrmét."

Elárulta azt is, hogy a főleg zöldségen, gyümölcsön és gabonaféléken alapuló étkezésnek köszönheti elképesztő színpadi teljesítményét, amely 54 évesen is jellemzi őt. 

"A színpadon két órán keresztül magas szintű teljesítményt kell nyújtanom. Ez kimerítő, de úgy érzem, hogy az egészséges ételek segítenek ebben is és tisztábbak is, mint a hús. Mindannyian érző lelkek vagyunk, ha a szívedre hallgatsz, te is érezheted, mi a helyes."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8914473332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása