Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

2019-re várható a Lacuna Coil új lemeze

Jövőre meglepetésekkel készülnek

2017. május 13. - Jurancsik Eszter

Az olasz zenekar Delirium című albumával járja a világot, a turné keretein belül 7-ével nálunk is koncertet adtak. Cristina és Andrea most elárulták: 2019-nél hamarabb nem biztos, hogy új lemezzel jelentkeznek. 

lc_1.jpg

Ennek oka, hogy jövőre lesz 20 éve, hogy aktív az együttes, ennek apropóján pedig különleges projektre és meglepetésekre készülnek. 2008-ban, a csapat tízéves fennállása alkalmából DVD-t dobtak piacra az olaszok, amely a Visual Karma (Body, Mind And Soul) címet kapta. 

Andrea sejtelmesen ennyit mondott: lehet, hogy egy újabb DVD-t adnak ki, de az is elképzelhető hogy egy több kiadványból álló csomaggal kedveskednek a rajongóknak. Egyelőre titkos a projekt, de a zenekar biztos abban, hogy tetszeni fog a rajongóknak.

Unatkozni biztosan nem fognak a milánói zenemágusok, hiszen a Delirium turnéja nyáron sem áll le, valamint ősszel az Epicával járják Észak-Amerikát.

Nyilvánosságra hozta új lemeze számlistáját az In This Moment

Megtekinthető az első videó is

inthismomentband2017promo_638.jpg

Mint arról korábban beszámoltunk, a Los Angeles-i csapat új albuma július 14-én érkezik Ritual címmel, egyúttal a borítót is láthattuk. Most a korongon rögzített dalok címére is fény derült - a formáció 12 számot helyezett el a lemezen, íme a tracklist:

01. Salvation
02. Oh Lord
03. Black Wedding (feat. Rob Halford)
04. In The Air Tonight
05. Joan of Arc
06. River of Fire
07. Witching Hour
08. Twin Flames
09. Half God Half Devil
10. No Me Importa
11. Roots
12. Lay Your Gun Down

Ahogy látható, a Black Weddingben a zenekar a Judas Priest énekesével, Rob Halforddal dolgozik együtt. A második, Oh Lord című szerzeményhez pedig videoklip is készült, amely megtekinthető a Youtube-on:

 

 

Készül a következő Lacuna Coil-videó!

Előzetest tett közzé a csapat

15741058_10154077888787344_2943558060495049302_n.jpg

Hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg az olasz banda legújabb klipjének egy részletét. A május 7-én hazánkban járt csapat ezúttal a You Love Me Cause I Hate You című szerzeményéhez készítette a kisfilmet, amelyet 14-én fognak debütáltatni. Cristináék Delirium címet viselő albumáról ez már a negyedik kisfilm lesz a The House of Shame, a címadó Delirium és a Blood, Tears, Dust után. 

 

Megmutatta készülő albuma borítóját az In This Moment

Nyáron érkezik a korong

20100516170645.jpg

Korábban megírtuk, hogy az In This Moment új stúdióalbummal készül, amely a 2014-es Black Widow vonalát viszi majd tovább, ám annál sokkal komolyabb, letisztultabb lesz. Mariáék most lerántották a leplet a készülő korong borítójáról, azonban a számcímek még nem publikusak. Az új kiadvány, amely előreláthatólag július 14-én jelenik meg, a Ritual címet viseli majd.

c_jhaovuaae3hta.jpg

Elárulta új albuma címét az Evanescence

Amyék dolgoznak az újdonságon

266c09df-d95b-4df8-a271-60ba5b864e21.jpg

A Facebookon árulta el az arkansasi zenekar énekesnője, Amy Lee a készülőben lévő új lemezük címét. A korong a Synthesis címet viseli majd, és az ősz folyamán kerül a boltok polcaira. 

 

A dalos pacsirta korábban elárulta: ez a korong teljesen más lesz, mint az eddigi lemezeik, nem egyszerűen csak az Evanescence következő albumaként lehet majd definiálni. Annyit elmondott Amy: nagyzenekar és elektronikus elemek egyaránt szerepelnek majd a kiadványon, illetve régi dalok átdolgozásai és új szerzemények egyaránt felcsendülnek majd az újdonságon.

 

Battle Beast: videó a westlandi fellépésről

Új albumát népszerűsíti a formáció

01avatt54.jpg

A finn Battle Beast negyedik lemeze Bringer Of Pain címmel februárban jelent meg, Noora Louhimo és társai pedig javában népszerűsítik a kiadványt a Leaves' Eyes előzenekaraként. A két zenekar énekesnői nagyon jóban vannak egymással, amelyet az alábbi videó is bizonyít:

 

A Battle Beast legutóbbi videója a Black Ninja című számhoz készült a westlandi (Michigan) koncert alatt, íme:

 

A Moonspell előtt lépett fel a Semblant

Megtisztelve érzi magát a zenekar

13327421_1142905445730482_5853303211251680607_n.jpg

A brazil Semblant világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend, néhány nappal ezelőtt a Dél-Amerikában turnézó Moonspell előtt lépett fel előzenekarként - Mizuho Lin énekesnő és csapat remekül érezte magát a bulin, megtisztelőnek érezték, hogy a már 25 éve létező portugál együttes előtt melegíthették a hangulatot. Az eseményről a banda egzotikus szépsége, Mizuho töltött fel videót Facebookjára:

 

A What Lies Ahead című szerzeménnyel ismertté vált csapat március 14-ével jelentette meg új dalát Incinerate címmel a 2014-es Lunar Manifesto című albumáról.

Tegnap a Moonspell viszont váratlanul törölte a dél-amerikai koncertsorozat hátralévő bulijait, ugyanis összekülönböztek a promoterrel, a zenekar állítása szerint a szervező nem volt egyenes és elhallgatott bizonyos információkat. A törölt fellépések amint lehet, pótlásra kerülnek.

Floor Jansen feleség lett?

Különös poszt került ki Hannes Van Dahl Instagramjára

floor-jansen-hannes-van-dahl.jpg

A Nightwish énekesnője jelenleg szülési szabadságát tölti, hiszen március 15-én született meg Hannes Van Dahl-lal közös kislánya, Freja. A pár évek óta boldog kapcsolatban él együtt, ám eddig nem szóltak a hírek házasságkötésről. Azonban tegnap a Sabaton dobosa különös fényképet posztolt Floor-ról Instagramjára. A fotón a holland dalospacsirta még terhessége első hónapjaiban látható, és a svéd zenész a wife kifejezést használta a bejegyzésében. Jogosan merül fel tehát a kérdés: házasságot kötött Floor és Hannes? A választ csak ők tudhatják, de több rajongó szerint a metálpár törvényesítette kapcsolatát.

 

 

süti beállítások módosítása