Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Októberben jön az Angel Nation új albuma!

Elina Siirala régi csapata is lendületben van

2017. augusztus 23. - Jurancsik Eszter

angelnation.jpg

Hónapokkal ezelőtt megírtuk, hogy a tavaly Leaves' Eyesben Liv Kristine-t váltó Elina Siirala az Angel Nation-ről sem feledkezett meg, és új albumot készül felvenni a csapattal. A mai nappal a Blabbermouthnak fedte fel az énekesnő az új korong címét, borítóját és dallistáját.

A banda 2011-ben alakult az akkor már 3 éve Londonban élő Elinának köszönhetően, 2014-ben jelent meg debütáló lemezük Tears Of Lust címmel, majd 2016 áprilisában a Leaves' Eyes legénysége felkérte a finn szőkeséget, hogy lépjen a nem túl finom stílusban távozásra kényszerített norvég Liv Kristine helyére.

Az Angel Nation tavaly Do It Anyway címmel kislemezt dobott piacra, ma pedig kiderült az is, hogy a nagylemez október 27-én került boltokba - érdekesség, hogy e napon lesz a zenekar énekesnője, Elina 34 éves. A korongot Aeon címre keresztelte az együttes, a dalcímek pedig a következők:

01. Burn The Witch 
02. Blood Is On Your Hands 
03. Breathe Again 
04. Wonder Who You Are 
05. Farewell
06. Free
07. Enough Is Enough 
08. Music Plays 
09. Fireflies 
10. Destination

És íme, a borító:

angelnationaeoncd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7912774848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása