Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Bemutatta első lemeze borítóját a VUUR

2017. augusztus 04. - Sarok Bettina

vuur19984679_315737672208303_968411736795250688_n.jpg

Októberben jelenik meg az Anneke van Giersbergen vezette formáció debütáló lemeze, ami az In This Moment We Are Free – Cities elnevezést kapta. Az ősszel érkező korongról már bemutattak egy dalt a Days Go By – London című szám képében, mely nóta az 1666-os londoni tűzvészről íródott. A holland dalospacsirta egy interjú keretein belül elárulta, hogy a lemezen helyet kapó dalok, mind egy-egy város előtt tiszteleg majd, és egy-egy történelmi eseményt mesélnek el.

A múlt hónapban, hivatalos Instagram-profiljukon keresztül osztották meg a rajongókkal, miszerint a SchramStudio'S falain belül már készül első kisfilmjük is, ám azt még egyelőre nem árulták el, hogy melyik szerzeményük is kerül megfilmesítésre. Az együttes gyébként ősszel a szintén holland származású Epicával indul turnéra, majd ezt követően egy önálló fellépéssorozat veszi kezdetét, melynek során nemcsak az új szerzemények lesznek hallhatóak, hanem Anneke korábbi csapataitól is elhangzik majd egy-egy tétel.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1912720170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása