Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

DVD-vel örvendezteti meg rajongóit az Arch Enemy

A kiadvány előreláthatólag 2017 márciusában jelenik meg

2016. november 11. - Jurancsik Eszter

Alissa White-Gluz és zenésztársai a Facebookon jelentették be, hogy As The Stages Burn! címmel DVD-t dobnak piacra jövő év március 31-én, amely az augusztusi, Németországban megrendezett Wacken Open Air fesztiválon adott koncertet tartalmazza majd. A csapat gitárosa, Michael Amott elárulta, hogy ezt követően turnéra indulnak, a The Haunted és a Lacuna Coil társaságában Németországban, Belgiumban, Franciaországban és Angliában láthatják őket a rajongók.

archenemy2015bandwloomis_638.jpg

Michael Amott, a banda gitárosa így nyilatkozott a Blabbermouth nevű internetes lapnak:

"Rengeteg ötletem van, de amikor úton vagyunk, nem tudok dalt írni. Mindenesetre rengeteg minden van a fejemben, dallamok, riff-ötletek, ilyesmik."

- mesélte a zenész, Alissa pedig folytatta:

"Minden új album és show nagy kihívás, és egyre jobban mennek a dolgaink. A War Eternal albumot mindannyian szeretjük és mindig különleges marad számunkra, de folyamatosan jobbak szeretnénk lenni. Mindig magasra kell tenni a lécet és kritikusnak lenni Magaddal szemben, ekkor tudsz jó zenét csinálni!" 

15032813_1423340267700852_6012676283760089066_n.jpg

A jövő évi koncertek dátumai és helyszínei (Facebook/Arch Enemy)

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3811950551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása