Kobra Paige: újabb dal előzi meg a várva várt albumot - Like No Other

2024. július 26. 08:09 - Jurancsik Eszter

452910827_1028834338600705_5595677025331622958_n.jpg

A Kobra And The Lotus karizmatikus fronthölgye nem tétlenkedett az elmúlt időszakban. A kanadai énekesnő látványos lendülettel vetette bele magát a szólókarrierjébe, és eddig nem kevesebb, mint hat szerzeménnyel ( Love What I HateUnder One SunThank YouFreedomHOTT. , Dreamer) örvendeztette meg rajongóit.

Kobra tavasszal elárulta: valamikor a nyár folyamán kerül boltokba első szólólemeze, ám konkrétumokat nem lehetett tudni az anyagról. A mai nappal azonban végre lerántotta a leplet a korong borítójáról és megjelenési dátumáról: a "Like No Other" címet viselő album 2024. augusztus 30-án lát napvilágot, a címadó tétel pedig ma kislemezként is megjelent.

"Ez a dal az album szívverése, és annak a lecsapódása, az élet útja. Az elménk, a testünk és a lelkünk felismeréséről szól, mint az egyetlen 'otthonról', ami valóban megvan ebben az életben. Mi vagyunk a szent őrzői, és nincs határa annak, hogy hányszor építhetjük át vagy változtathatjuk meg az útját. Ahogy haladunk ezen a dalon keresztül, a világszerűség és az ismerősség hangzásbeli keverékét fogod hallani. Ez azt a gyönyörű paradoxont hivatott kifejezni, hogy egyéniségünk helyet kap ebben a világban, miközben egyidejűleg be vagyunk kötve egy kollektív szövevénybe. Az élet gyakran magányosnak tűnhet, annak ellenére, hogy oly sokan vesznek körül. Szeretnélek emlékeztetni benneteket rugalmasságotokra és ragyogásotokra. Ez a dal egy fontos megerősítést hordoz, amely mélyen az 'elégségben' és az igazságban gyökerezik. 'Olyan vagyok, mint senki más'. Te vagy az egyetlen, aki távol tart téged önmagadtól."

- magyarázta új szerzeményéről a művésznő, amelynek egyedi jellegét tovább fokozza a szitár jelenléte, ami egzotikus, indiai hangulatot kölcsönöz a számnak.

nevtelen_4.png

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6218454581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása