Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Amy Lee: "Nem én leszek a Linkin Park új énekese!"

2024. május 02. - Jurancsik Eszter

evanescence.png

Jay Gordon, az Orgy énekese indította el a pletykát, miszerint visszatér a Linkin Park - hét évvel frontemberük, Chester Bennington tragikus halála után. Az énekes 41 éves korában, 2017. július 20-án követett el öngyilkosságot, a formáció jövőjéről pedig azóta sem lehet tudni semmi biztosat. 

Gordon szerint a zenekar énekest toboroz, és azt is tudni véli, hogy nem férfi, hanem női énekessel fog újra színpadra állni a csapat. Természetesen azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon melyik amerikai rockénekesnő a legesélyesebb erre a cseppet sem egyszerű posztra, és szárnyra kapott a pletyka, miszerint az Evanescence fronthölgye, Amy Lee áll majd a mikrofon mögé. 

Az énekesnő nemrégiben egy interjúban öntött tiszta vizet a pohárba, és határozottan cáfolta, hogy ő venné át Bennington helyét a Linkin Parkban. 

Ez hihetetlenül szép bók! De én nem tudok erről. Nem kerestek meg a Linkin Parktól vagy ilyesmi. Annyi valóság van a dologban, hogy nagy rajongója vagyok a zenekarnak, és úgy érzem, hogy a rajongótáboraink hasonló emberekből állnak. Mindenesetre megtisztelő a feltételezés, de nem igaz. Arra sem emlékszem, hogy játszott-e valaha együtt a két banda, jártunk-e ugyanazokon a fesztiválokon. Természetesen ismertem Chestert, még abból az időszakból, amikor a "Fallen"-t vettük fel. És azt sem mondom, hogy nem lenne fantasztikus a Linkin Park tagjának lenni. De meg kellene kérdezniük engem erről. Elképzelhető, hogy részmunkaidőben csinálnám.

- fejtette ki gondolatait a felvetés kapcsán, amely futótűzként terjedt végig Amerikán. 

A feltételezés alapját talán az szolgáltatta, hogy az Evanescence és a Halestorm 2022 folyamán közös turnét bonyolítottak le az Államokban, Amy és Lzzy Hale pedig több bulin elénekelték a Linkin Park Heavy című szerzeményét, így tisztelegve Chester Bennington emléke előtt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4918395359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása