Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Betegségéről vallott Noora Louhimo: "Sokkal jobban értékelem az életet"

2024. április 22. - Jurancsik Eszter

428362452_2045390639162934_1677732751004523790_n.jpg

Tavaly derült ki, hogy a Battle Beast énekesnőjét komoly betegséggel diagnosztizálták - Noora Louhimo furcsa fájdalmak miatt fordult orvoshoz, ahol kiderült: megrepedt a bal nyaki artériája, emiatt a zenekar decemberi-januári bulijait el kellett halasztani.

Erről és a gyógyulásáról mesélt most egy argentin metalmagazinnak.

A diagnózis nagyon megijesztett engem és más embereket is. Az orvos elmondta, hogy ez gyakorlatilag bárkivel megtörténhet, elég hozzá egy erősebb köhögés is. Hallottam is egy történetet valakiről, akinek egy erősebb köhögés miatt repedt meg a nyaki ütőere. Mivel nem szeretném, hogy ez megint megtörténjen, elkezdtem még többet melegíteni a koncertek előtt és persze az egészségemre is jobban odafigyelek.

- mesélte Noora, akinek az ultrahangos vizsgálat után megmondták: ha túlerőlteti magát, akár agyvérzést is kaphat, márpedig az minden rajongó számára szembetűnő, hogy a finn tehetség nagyon szenvedélyes előadóművész.

Ez egy figyelmezetés is volt számomra, hogy jobban vigyázzak magamra, mert bár jó úton haladok a sportot és az étkezésemet illetően, de még mindig volt min változtatni. Ezek után sokkal jobban értékelem az életet. Hálás vagyok minden egyes napért és minden pillanatért, mindenért amit láthatok és megélhetek. Hogy együtt lehetek a szeretteimmel, a háziállataimmal és olyan helyeken turnézhatok, amelyekről nem is álmodtam volna. És ezeket soha nem szabad természetesnek venned.

- zárta sorait Noora, aki csapatával februárban hazánkban is fellépett - ITT olvashattok beszámolót a buliról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9918387667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása