Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nervosa: Diva Satanica is dobbantott

2023. január 27. - Jurancsik Eszter

242965749_439315827762095_5431659057381336538_n.jpg

Igen zavaros idők járnak a Nervosa háza táján. Először Eleni Nota jelentette be tavaly nyár végén, hogy egészségi gondokkal küzd, és mivel hazájában, Görögországban kap kezeléseket, úgy látta jónak, ha elhagyja a zenekart. Mia Wallace, az olasz származású gitáros ugyanekkor családi problémákról kapott hírt, így kénytelen volt otthon maradni, ám ő nem lépett ki a csapatból.

Nehéz helyzetben találta magát ekkor Prika Amaral, aki az eredeti felállásból mára az egyetlen maradt, és az énekes Diva Satanica. Szeptemberben érkezett Nahir "Nanu" Villalba a dobok mögé, azonban december folyamán ő is távozott a bandából. Az okokra sem ő, sem a csapat nem tért ki. Az utolsó információ az volt, hogy a görög Helena Kotina ugrik be Mia helyére a közelgő turnékon.

Alig néhány órával ezelőtt jelentette be a formáció, miszerint Diva Satanica, alias Rocio Vázquez is benyújtotta a felmondását. Mint kiderült: személyes okok vezettek döntéséhez, amelyet már szeptemberben meghozott.

Diva szeptemberben döntött úgy, hogy elhagyja a Nervosát, ahol feladatait komoly szakmai hozzáértéssel és tisztelettel végezte. Távozásának hátterében saját projektjei állnak, amelyekre több időt kíván fordítani. Döntése meghozatalát követően úgy határoztunk, hogy a latin-amerikai turnét megtartjuk, és csak később jelentjük be a kilépését, hogy mindent időben és nyugodtan tudjunk megtervezni. Ez mindenkinek nehéz, de az élet választásokból és döntésekből áll. Tehát ne ítélkezzetek túl szigorúan, mert ez mindkét fél számára egy igen fájdalmas pillanat. Minden tiszteleletünk Diváé, akinek köszönjük az elhivatottságot és mindent, amit a zenekarhoz adott. Sok sikert kívánunk az új útjához! A Nervosa az elmúlt két hónapban új énekessel és dobossal dolgozott, az új album felvételei pedig még a héten elkezdődnek. Maradjatok velünk, mert néhány részletet meg fogunk osztani. Köszönjük a rajongóknak a szeretet és a támogatást. A Nervosa nem hal meg soha.

- áll a csapat közleményében.

Diva is helyzetjelentést osztott meg, amelyben leírja, hogy nem vett részt az új lemez felvételeiben, valamint a zenekaron belüli nézeteltérések miatt döntött úgy, hogy búcsút int a lányoknak. Azonban másik zenekara, a Bloodhunter életben marad és főleg e csapatra kíván koncentrálni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7418035708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása