Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Itt az új Battle Beast-videó!

Új videóval jelentkezett a csapat

2019. március 24. - Jurancsik Eszter

A derék finnek No More Hollywood Endings címre keresztelt vadonatúj albuma március 22-ével töltötte meg az üzletek polcait.

battlebeastbanddec2018_638.jpg

 

Korábban Noora Louhimoéktól láthattuk már a korong címadó dalához készített videót, valamint az Eden-hez forgatott kisfilmet, most itt az újabb csemege: az Endless Summer című szerzeményhez forogtak a kamerák, íme az eredmény:

 

 

Hallgasd meg a Jinjer új dalát!

Újabb szerzemény az EP-ről

Januárban került boltokba az ukrán együttes Micro címre keresztelt középlemeze, amelyről már hallhattuk az Ape és a Dreadful Moments című felvételeket. Tatiana Shmaylyuk és társai elkezdtek dolgozni új stúdióalbumukon is, amely előreláthatólag ősszel jelenik majd meg.

jinjer-2018-by-veronika-gusieva.jpg

A Micro EP-ről a mai napon újabb dallal kedveskedett rajongóinak a formáció - a Teacher, Teacher tekinthető meg, íme:

 

Felvállalta kapcsolatát Carla Harvey és Charlie Benante

Újabb fém szerelmespár

Szép számmal akadnak párok a metál műfajban, akiket pont a zene hozott össze, itt írtunk róluk egy terjedelmesebb cikket.

Most újabb két zenész vállalta fel kapcsolatát a nyilvánosság előtt: Carla Harvey (42), a Butcher Babies egyik énekesnője és Charlie Benante (56), az Anthrax dobosa jelentették be közösségi oldalaikon, miszerint egy párt alkotnak.

charliebenantecarlaharvey_638.jpg

Kiderült, hogy a szerelmesek már 2015 vége óta együtt vannak, ám csak most rántották le a leplet titkukról.

Charlie-nak előző feleségétől van már egy 13 éves lánya, Carla is volt már házas - 2012-ben állt oltár elé, ám hamar el is vált exférjétől, Gregory Coates-tól.

Sok boldogságot a két zenésznek!

 

süti beállítások módosítása