Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újdonsággal készül Doro

Márciusban jelenik meg a kiadvány.

2019. január 04. - Sarok Bettina

doro-pesch-2018-1300x607.jpg

Tavaly augusztusban jelent meg a német metálénekesnő huszadik nagylemeze, a Forever Warriors, Forever United. A korong igen különlegesre sikeredett, ugyanis számos vendég tette tiszteletét egy-egy szám erejéig, ilyen többek között a Sabaton, vagy Johan Hegg (Amon Amarth) - utóbbi már korábban is énekelt duettet Doróval, ám akkor a dalos pacsirta tette tiszteletét egy Amon Amarth-dalban. 

A vokalista ebben az évben sem kíván pihenni, sőt, valósággal zúzni fog, hiszen turnéra is indul, valamint március 8-án egy vadonatúj kislemezt is a boltok polcaira küld, Backstage To Heaven elnevezésen. Az újdonságra mindösszesen négy nóta került elhelyezésre, melyek közül három vendégek közreműködésével került rögzítésre.

Íme a dallista: 

01. Backstage To Heaven (feat. Helge Schneider) 
02. Heartbroken (feat. Doug Aldrich)

03. Blood, Sweat And Rock 'N' Roll (live) 
04. If I Can't Have You - No One Will (feat. Johan Hegg) (live)

Sharon den Adel: "A digitális kor számos veszélyt rejt magában."

A Within Temptation énekesnőjének gondolatai

Hamarosan elérkezik február első napja, amely azért lesz különleges a Within Temptation-rajongók számára, mert ekkor kerül boltokba a holland banda új stúdióalbuma, a Resist. A korongba betekintést nyerhettünk három dal (The Reckoning, Raise Your Banner, Firelight) képében, december 12-én pedig a Tüskecsarnokban adott fergeteges koncertet a zenekar. 

within-temptation-2018-promo-photo.jpg

Sharon den Adel, az együttes énekesnője korábban megosztotta gondolatait a digitális világról, most kicsit mélyebben is beleásta magát a témába, hiszen a Resist album fő tematikája is erre épül.

 

"Én még abban a korban nőttem fel, amikor még csak Commondore 64 és merevlemez létezett. Rég volt! Nem gondoltam volna, hogy a szociális média is ekkorává növi ki magát. Ez az élet, és tagadhatatlanul rengeteg előnye van."

sharon-den-adel-within-temptation-vrouw-glossy-interview-2018-my-indigo-within-temptation.jpg

- kezdte a dalos pacsirta, majd szót ejtett az érem másik oldaláról is:

"Az interneten, a közösségi médiában elveszítjük az anonimitást. Az adatvédelmi törvényeket meghozó embereknek jobban oda kellene erre figyelniük! Különösen fontos ez egy olyan világban, ahol rengeteg terrortámadás történik, a kormány is nyomon követhet - véleményem szerint sokszor túl messzire mennek! A digitális világ rengeteg veszélyt rejt magában! Furcsa az is, ha például elkezdek valamelyik barátommal Kubáról, a teniszről vagy a biciklikről beszélni, rögtön jönnek az ezzel kapcsolatos információk emailben. Ezért inkább ki is kapcsolom a telefonom."

 

 

 

 

süti beállítások módosítása