Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megvan a Nemesea új énekesnője!

Sonnyék végre bejelentették a várva várt hírt

2017. május 21. - Jurancsik Eszter

HJ és Sonny, a Nemesea két alapítója igen nehéz helyzetbe került 2016 szeptemberében: énekesnőjük, Manda Ophuis, aki 14 évig erősítette a bandát, személyes tervei miatt elhagyta őket. Egy ideig vendégénekesekkel pótolták őt, ám jó ideje nem lehetett hallani a holland együttes felől.

18486207_10155375468844850_6137305706283858898_n.jpg

Íme, a Nemesea új felállása, Sanne Mieloo-val, az új énekesnővel

Néhány napja írtuk meg, hogy a zenekar megtalálta új énekesét, akinek személyére hamarosan fény derül. Tegnap fel is fedték a fiúk az új vokalista kilétét: a hölgy Sanne Mieloo névre hallgat, énektanárként is ténykedik. Fel is vették első közös dalukat, a Dance In The Fire-t, amely meghallgatható a Spotify-on. 

Bemutatkozik a Silent Saga!

A német formációt Sander Gommans menedzseli

Sander Gommans az After Forever feloszlása után sem lógatta a lábát. Létrehozta a HDK projektet feleségével, Amanda Somerville-lel Németországban, néhány hónapja pedig mi is interjút készítettünk az általa menedzselt Phantom Elite csapattal. 

Most új zenekart vett szárnyai alá a holland származású zenemágus és felesége: a Silent Saga nevet viseli a német banda, első daluk, a Ball Of Vanities nemrég vált elérhetővé a Youtube-on. Énekesnőjüket Sabrina Todtnak hívják, és debütáló szerzeményüket hallgatva ismét megbizonyosodhatunk arról, hogy bár a piac telített a female metalon belül, mégis jönnek folyamatosan az üdítő újdonságok - egyik bizonyítéka ennek a Silent Saga.

Íme, első single-jük, a Ball Of Vanities!

 

Hamarosan bemutatja új énekesét a Nemesea!

Újra zenél a csapat!

Tavaly szeptemberben sokkolta a Nemesea rajongóit a hír: Manda Ophuis, aki a banda énekesnője volt, 14 év után elhagyta a formációt. Egy ideig vendégénekesekkel pótolták Mandát zenésztársai, HJ és Sonny, azonban bizonytalanná vált a zenekar jövője. 

nemesea-2016-1475078478.jpg

Nemesea - itt még Manda énekelt a csapatban

Néhány nappal ezelőtt azonban megtört a csend a holland együttes háza táján: Facebook-oldalukon egy videó kíséretében jelentették be, hogy nemsokára bemutatják új énekesüket. 

 

In This Moment: aranylemez a Blood

Van oka örülni a csapatnak

34691_xfjywoqpxhjo8di-_20107.jpg

A kaliforniai zenekar háza táján nagy az izgalom, hiszen nyáron piacra dobják a Ritual címet viselő új lemezt, amelyhez az első videó már el is készült az Oh Lord című dalhoz. 

Ám nem ez az egyetlen dolog, amely miatt ünnepelhet a formáció: Mariáék Blood címet viselő korongja, amely 2012. augusztus 14-én jelent meg, a napokban aranylemez lett. 

in-this-moment-blood-2012.jpeg

Erről az albumról három dal jelent meg klipes formában: a címadó Blood, az Adrenalize és a Whore.

 

 

süti beállítások módosítása