Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jövőre érkezik az Arkona új lemeze

Januárban kerül boltokba az újdonság

2017. október 16. - Sarok Bettina

arkona11209638_10153820227054447_1369702031970947384_n.jpg

Három éve került az üzletek polcaira az Arkona legutóbbi albuma, ami a Yav elnevezést kapta. A formáció ezévben is e lemez népszerűsítésének céljából járta a világot, annak érdekében, hogy minél több rajongóhoz el tudjanak jutni. A Masha Scream vezette legénység azonban emellett sem unatkozott, ugyanis tavaly novemberben piacra dobták első lemezük, a Vozrozhdeniye felújított változatát, mely korong teljes egészében egy megújult külsővel köszön vissza a hallgatóságra.

Az orosz folk metálosok júniusban jelentették be, hogy már javában készül legújabb stúdiólemezük, nemrégiben pedig már azt is nyilvánosságra hozták, hogy az újdonság teljes egészében elkészült, sőt akkori közleményükben már azt is elárulták, hogy a kiadvány a Khram elnevezést kapta.

A srácok akkor azt is elmondták, hogy az új dalok rögzítése mintegy három hónapot ölelt fel, ám a szerzemények hivatalosan is megérkeztek a Napalm Records lemezkiadóhoz, melynek tagjai a jövő év elején fogják majd a boltok polcaira invitálni az újdonságot.

Néhány perce, az orosz brigád ismételten közösségi oldalain közölte a nagyérdeművel, miszerint  az anyag január 19-én hódítja majd meg a nagyvilágot, és ha mindez nem volna elég, hivatalosan is bemutatták az album borítóját, valamint a dallistára is egyaránt fényt derítettek, ami mindösszesen kilenc tételt sorakoztat fel.

Íme a dallista:

1. Mantra (Intro)
2. Shtorm
3. Tseluya zhizn'
4. Rebionok bez imeni
5. Khram
6. V pogonie za beloj ten'yu
7. V ladonyah bogov
8. Volchitsa
9. Mantra (Outro)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4712993630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása