Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hamarosan új klippel rukkol elő az Angel Nation!

Belepillanthatunk a videóba

2017. szeptember 14. - Jurancsik Eszter

Tegnap írtuk meg, hogy Elina Siirala -aki a Leaves' Eyes énekesnője is egyben- az Angel Nation-nel új albumot jelentet meg, amely az Aeon elenevezést kapta. Október 27-től lesz megvásárolható a lemez, amelynek érdekessége, hogy Elina 34. születésnapján kerül boltokba.

angelnatioband2017_638_1.jpg

Miután a korong borítóját és dallistáját is felfedte a formáció, újabb meglepetésről rántották le a leplet: két nap múlva érkezik az első videó, amelyet a Burn The Witch-hez forgatnak. Most belekukkanthatunk a nótához készülő kisfilmbe:

 

 

Decemberben a holland Phantom Elite -ahol az Exit Edenben is ténykedő, brazil száramzású Marina La Torraca is énekel- társaságában tart a csapat egy kisebb európai turnét, hogy a lemez dalait népszerűsítsék, emellett a Leaves' Eyes új albuma is hamarosan kapható lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6012827730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása