Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hallgass bele az Amberian Dawn új albumába!

Előrendelhető a kiadvány

2017. augusztus 31. - Jurancsik Eszter

ad2.jpg

A Capri Virkkunen vezette finn csapat új albuma Darkness of Eternity címmel, november 10-én kerül a boltok polcaira, korábban a dalszerző Tuomas Seppälä adott hosszabb interjút a koronggal és a stúdiómunkálatokkal kapcsolatban, amelyből kiderült: a Magic Forest története folytatódik az újdonságon:

"A 'Symphony Nr.1. Part 1 - The Witchcraft' volt az a szerzemény, amely alapján egészében megismerkedhettetek az 'Innuendo' album történetével, még a 'Magic Forest' idején. Egy gyógyítóként ténykedő kislányt eltemetnek élve a falu bölcsei - ez a sztori adta az alapot. A 'Symphony Nr.1. Part 2 - Darkness of Eternity' - azaz a folytatás - már az új, 'Darkness of Eternity' című lemezen arról szól, ahogyan a lány megpróbál kitörni a föld alól, a koporsóból. A Sötétség ura ezután arra kéri fel őt, hogy járja el az örökkévalóság táncát... már most elmondhatunk annyit, hogy a mese harmadik részében arról lesz szó, miként változik át ez a kislány a Mágikus Erdő gonosz boszorkányává!"

A mai napon közzétett Facebookos bejegyzésükből kiderült, hogy az albumot már előrendelhetjük, egyúttal belehallgathatunk a Dragonflies című dalba is. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8112794640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása