Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Premier! Oceans of Slumber - Where Gods Fear To Speak

2024. április 15. - Jurancsik Eszter

434326461_939324034230692_7136764185975477914_n.jpg

2022 júliusában jelent meg a texasi Oceans of Slumber legutóbbi sorlemeze, a "Starlight and Ash". A korong kedvező kritikákat kapott, a Cammie Beverly vezette társulat pedig már dolgozik következő albumán, amelyről konkrétumokat egyelőre nem tudni.

A zenekar közösségi oldalain jelentette be, hogy a mai nappal láthatjuk vadonatúj videoklipjüket Where Gods Fear To Speak címmel. 

Az első kislemezünk, egyben az új albumunk nyitódala ma jelent meg. A kezdetektől fogva az volt a cél, hogy nem csak újraértelmezzük magunkat, de megőrizzük azt a lényeget, ami idáig elvezetett minket. Az extrém és progresszív metal, valamint a filmzene elemeit vegyítve olyan hangzásvilágot teremtettünk, amely egyszerre izgatja és nyomasztja a saját érzékenységünket, és remélhetőleg a tiédet is! Cammie ezen a lemezen jobban kibontatkoztatja énekesi adottságait, mint valaha, és ebben a számban végre képes megmutatni, mennyire mélyen tud hörögni!

- írja új szerzeményéről a banda.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4218381039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása