Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Elize Ryddel közös dalt adott ki az Apocalyptica - What We're Up Against

2023. december 22. - Jurancsik Eszter

nevtelen_15.jpg

Vadonatúj kislemezzel jelentkezett a finn csellómetalos Apocalyptica. A What We're Up Against különlegessége, hogy az Amaranthe svéd énekesnője, Elize Ryd vendégeskedik benne.

Szerettünk volna egy dalt készíteni Elize-zel, mivel 2020 elején mi és az Amaranthe együtt turnéztunk. Ezt a dalt tökéletesnek éreztük az együttműködéshez, Elize pedig fantasztikus teljesítményt nyújt benne! A dal arról szól, hogy legyünk hűek az értékeinkhez, és hogy a mai világban mennyire fontos, a tudatosság a véleménynyilvánításban és a cselekvésben.

- mesélte a szerzeményről Eicca Toppinen.

Varázslatos karácsonyi dalt adott ki Kobra Paige - Thank You

411193258_898109818339825_2816614896419359576_n.jpg

Immár harmadik kislemezével jelentkezett ma a Kobra And The Lotus frontlánya. Míg a zenekar bizonytalan időre felfüggesztette ténykedését, addig az énekesnő igyekszik a lehető legalaposabban kiaknázni kreativitását, azt pedig már évekkel ezelőtt elmondta, hogy szólóalbumot tervez kiadni.

A Love What I Hate és az Under One Sun után ma megérkezett a Thank You címet viselő szerzemény, amelynek klipjét a FACTOR (The Foundation Assisting Canadian Talent On Recordings),egy magán nonprofit szervezet finanszírozta, amely a kanadai zeneipart segíti. 

A 'Thank You' egy nálam magasabb rendű dologtól származik, és a világhoz tartozik. Ez az, amit a dalban hallhatsz, és ennek leszel tanúja a videóban is. Emberi szükséglet, hogy olyannak lássanak minket, amilyenek valójában vagyunk, és a legapróbb kedvességgel is rengeteget segíthetünk - erről szól a dal. Bizonyíthatom, hogy valakinek a kedvessége, a szeretetteljes gesztusai megváltoztathatnak és megmenthetnek egy életet. Többször is mélypontra kerültem mentálisan, és a nyugodt, szeretettel teli támogatás pillanatai voltak azok a momentumok, amikor erőt tudtam venni magamon, és nem veszítettem el a harcot. Azért döntöttem úgy, hogy most adom ki ezt a számot, mert az évnek ez az időszaka sokak számára nehéz lehet, és remélem, hogy ez a dal lámpásként szolgál majd a legsötétebb órákban. A világunk kétségbeesetten keresi a kapcsolatokat, és a több milliárd ember mellett még mindig nagyon egyedül érezhetjük magunkat. Ez nem egy kimondottan ünnepi kislemez, hanem egy reményt adó, és mélyen emberi, őszinte dal.

- írja közösségi oldalain Kobra.

 

 

 

süti beállítások módosítása