Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Morgan Lander: "Itt az ideje, hogy a Kittie új zenét csináljon!"

2023. március 14. - Jurancsik Eszter

323900383_5805747452837866_3767368172034156537_n.jpg

"I've Failed You" (2011) című, hatodik soralbuma után a kanadai Kittie háza tájára csend borult. Ugyan 2019-ben "Kittie: Live at the London Music Hall" címmel ugyan kiadtak egy jubileumi koncertet tartalmazó DVD-t, ám minden tag a saját projektjeivel volt elfoglalva. Morgan Lander, a csapat énekese azt is elmondta: nem tartja valószínűnek, hogy a tragikusan fiatalon, 2017-ben elhunyt basszerosuk, Trish Doan nélkül új lemezt venne fel a zenekar.

Ám a lányok rajongói továbbra is visszavárják a zenekart, akik tavaly több fesztiválkoncertet is adtak, valamint Morgan elhintette azt is, miszerint 2024-ben elképzelhető, hogy újdonsággal rukkolnak elő. Az énekesnő nemrég az Audio Ink Radio vendége volt, ahol újabb információkat osztott meg a hallgatókkal. Mint azt kijelentette: ez a legjobb időszak arra, hogy a banda új zenét írjon.

fotojet_3_6_1.jpg

Rengeteg tervünk van a jövőre nézve. Ugyan még nem sok mindent tudok megosztani, de annyit elmondhatok, hogy több koncert is tervben van, és nem úgy fog kinézni a dolog, hogy kilenc hónapon át turnézunk. Ez nem éppen egy költséghatékony, hogy őszintén megmondjam, és a dolog ezen oldalát is számításba kell vennünk. 

- kezdte sorait.

De igen, a zene és a bulik lesznek a legfontosabbak a közeljövőben, sok meglepetést tartogatunk nektek, ez biztos. Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok, de néhány izgalmas dolog már a küszöbön áll! Végre minden kezd összeállni, és határozottan ez a legjobb időszak arra, hogy zenét csináljunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2918071866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása