Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Doro új albumán közreműködik az Amon Amarth, a Kreator és a Sabaton

Nem mindennapi nevek az énekesnő készülő lemezén

2017. augusztus 28. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben írtuk meg, hogy a német metálkirálynő új albumán dolgozik, amely a 2012-es Raise Your Fist vonalát követi majd, és előreláthatólag a 2018-as Wacken Open Air fesztivál kezdetével egy időben tervezi megjelentetni a korongot.

kulonleges-turnera-indul-doro-pesch-05181242.jpg

Doro most újabb meglepetést árult el a jövő évben boltokba kerülő lemezről. Kiderült ugyanis, hogy az újdonságon több zenészkollégával dolgozik majd együtt. Hallhatjuk majd az albumon a Sabaton énekesét, Joakim Brodént, az Amon Amarth frontemberét, Johan Hegg-et és szerepel a korongon és Mille Petrozza, a Kreator gitárosa is. 

"Ilyen nagyszerű skandináv zenészekkel igazán metálos lesz a lemez. Hallhattok rajta "nagy himnuszokat", pörgős számokat és balladákat is. Igazán gyilkos albumot ígérhetek nektek; de szerepel majd rajta még néhány meglepetés!"

- nyilatkozta az énekesnő, akinek legutóbi dala, a Love's Gone To Hell 2016 tavaszán jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3212786726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása