Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Exit Eden ft. Marko Hietala - Run!

2023. október 24. - Jurancsik Eszter

nevtelen.png

Néhány nappal ezelőtt, csaknem hatéves szünet után életjelet adott magáról az Exit Eden. A 2017-ben, négy tehetséges énekesnővel - Amanda Somerville, Anna Brunner, Marina La Torraca és Clémentine Delauney - megalakult csapat bejelentette visszatérését, amelyet egy vadonatúj felvétellel kívánnak megünnepelni.

Üröm az örömben, hogy Amanda kilépett, így a megmaradt három lány folytatja csak tovább az éneklést. Az amerikai származású énekesnőnek három gyermeke van, akikkel több időt kíván tölteni, de nehéz szívvel hozta meg a döntést.

Második nagylemezük is készülőben van, amely a "Femmes Fatale" címet fogja viselni, és 2024. január 12-én jelenik majd meg, és a mai napon az első kisfilmes dal is megérkezett Run! címmel, vendégénekesként pedig Marko Hietala, a Nightwish volt zenésze is besegít, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr918242271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása