Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

A Delain koncertjén állt ismét színpadra Marko Hietala

2023. július 12. - Jurancsik Eszter

delain_8.jpg

Néhány nappal ezelőtt Prattelnben, Tarja Turunen ottani fellépésén láthatták Marko Hietalát a rajongók - a két énekes a Nightwish klasszikusát, a The Phantom Of The Opera-t adta elő a közönség nagy örömére. A performansz meglehetősen érzelmesre sikeredett, a szám végén ugyanis a finn együttes egykori tagjai elsírták magukat.

Marko 2021 elején hagyta ott a zenekart, a zeneipar kapzsiságára és depressziójára hivatkozva, akkoriban arról szóltak a hírek, miszerint a zenész jó ideig nem akar hallani a showbizniszről. Azonban a jelek szerint Marko nem tud elszakadni a színpadtól, ugyanis most a holland Delain társaságában tette tiszteletét Aarburgban.

A tavaly, teljesen friss tagokkal újjáalakult banda énekesnője az erdélyi születésű, de tinédzser kora óta Olaszországban élő Diana Leah lett, akivel első közös albumát a formáció idén februárban küldte boltokba "Dark Waters" címmel.

Marko és Diana a Your Body Is A Bottleground című szerzeményt énekelte közösen, amely dal a csapat 2014-es, "The Human Contradiction" címre keresztelt albumán kapott helyet, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2118165800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása