Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalpremier: Amberian Dawn - Maybe

Új dal a finn csapattól

2017. szeptember 15. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben jelentette be a finn szimfonikus metált játszó banda, hogy november 10-én boltok polcaira dobják új albumukat Darkness Of Eternity címmel, egyúttal a borítóról és a dalcímekről is lehullott a lepel. 

amberiandawn_2017_2.jpg

Tuomas Seppälä, a zenekar vezetője így nyilatkozott a lemezről:

"A 'Darkness of Eternity' az eddigi legérzelmesebb albumunk lesz. Rendkívül szuper dalokat kreáltunk, a sötét és szimfónikus melodikus metál stílusában; de ezek ellentét-párjai, a poposabb, slágeresebb számok is helyet kaptak az anyagon. Úgy gondolom, rendkívül nehéz egyetlen konkrét kategóriába besorolni ezt a dalcsokrot, de alapvetően is az volt a célunk, hogy több különböző stílusban alkossuk meg őket! A 'Symphony Nr.1. Part 1 - The Witchcraft' volt az a szerzemény, amely alapján egészében megismerkedhettetek az 'Innuendo' album történetével, még a 'Magic Forest' idején. Egy gyógyítóként ténykedő kislányt eltemetnek élve a falu bölcsei - ez a sztori adta az alapot. A 'Symphony Nr.1. Part 2 - Darkness of Eternity' - azaz a folytatás - már az új, 'Darkness of Eternity' című lemezen arról szól, ahogyan a lány megpróbál kitörni a föld alól, a koporsóból. A Sötétség ura ezután arra kéri fel őt, hogy járja el az örökkévalóság táncát... már most elmondhatunk annyit, hogy a mese harmadik részében arról lesz szó, miként változik át ez a kislány a Mágikus Erdő gonosz boszorkányává!"

A korong tracklistje:

01. I'm The One
02. Sky Is Falling
03. Dragonflies
04. Maybe
05. Golden Coins
06. Luna My Darling
07. Abyss
08. Ghostwoman
09. Breathe Again
10. Symphony Nr. 1, part 2 - Darkness Of Eternity
11. Anyone (bónusz track)

ad_1_1.jpg

Izgalmas és változatos anyagot ígért tehát a formáció, akik immár negyedik korongjukat készítik el a 2012-ben Heidi Parviainent váltó Päivi "Capri" Virkkunennel. Elsőként a Maybe című dalhoz készült szöveges videó, amely már megtekinthető a Youtube-on:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7612841072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása