Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Temperance - No Return

2023. szeptember 26. - Jurancsik Eszter

369731192_5821889394580528_8861298452553551100_n.jpg

Két tag is lecserélődött az milánói székhelyű Temperance köreiben - távozott Alessia Scolletti énekesnő és Alfonso Mocerino dobos. A mikrofont az amerikai Kristin Starkley örökölte meg, a dobok mögé pedig az a Marco Sachetto került, aki az év elején megtartott koncerteken is kisegítette a zenekart.

Augusztus folyamán jelentette be a csapat, miszerint októberben "Hermitage - Daruma's Eyes Pt. 2" címmel boltokba kerül az új felállásban felvett első album, amely a hetedik lesz a sorban, egyúttal az első kislemezes dalt is kihozták Daruma címmel.

Néhány nappal ezelőtt a formáció a második kisfilmes tételt is publikálta, választásuk a No Return című számra esett.

Az album nyitó dala, a 'Daruma' után úgy döntöttünk, hogy adunk nektek valamit a történet közepéből. Felfedezhettek néhány részletet Viktor útjáról, a Remete fő karakteréről, valamint Kristin Starkey egyik legjobb énekteljesítményét!

- vezette fel az új dalt az alapító Marco Pastorino, íme a klip:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1018222415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása