Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Cadaveria: itt az újabb dal!

2022. május 02. - Jurancsik Eszter

cada.jpg

Május 27-én kerül boltokba az olasz black metalos Cadaveria hatodik albuma, az "Emptiness". A lemezről eddig négy dalt  (MatryoshcadaDivination, Shamanic PathThe Woman Who Fell to Earth) már kihozott a zenekar, valamint azt is megtudhattuk a hamarosan megjelenő lemezről, hogy az eddiginél sokkal alaposabban kerültek kiválasztásra a számcímek, a szerzeményeket pedig többségében az énekesnő Raffaella Rivarolo rákbetegsége, az ebben való hosszú utazás ihlette. A frontasszonynál 2018-ban diagnosztizálták a rettegett kórt, megoperálták és kemoterápián is átesett, végül 2020-ban gyógyultnak nyilvánították - betegségéről nekünk is mesélt az év végén.

A dalok címeit és a borítót nemrégiben fedte fel a banda, ma pedig az ötödik beharangozó is megérkezett a korongról - a címadó Emptiness jelent meg, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr617821321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása