Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tarja: újabb betekintő érkezett az Act II-höz

Heteken belül megérkezik a kiadvány.

2018. július 02. - Sarok Bettina

tarja-turunen-performs-at-xiii_-amphi-festival-in-cologne-07-23-2016_13.jpg

Hatalmas izgalom övezi a finn énekesnő vadonatúj DVD-jét, ami az Act II elnevezést kapta. Az újdonság július 27-én hódítja majd meg a világot, Tarja azonban folyamatosan megoszt néhány darabkát a korongról, annak érdekében, hogy mégnagyobb lázba hozza, a már emígyis tűkön ülő rajongóit.

A DVD-hez korábban már megérkezett két előzetes, majd ezeket követte az élőfelvételes kisfilm formájában megjelent Love To Hate, valamint az Undertaker című számok, melyek az ex-Nightwish-pacsirta 2016-os megjelenésű, The Shadow Self címre keresztelt albumán kerültek elhelyezésre.

A minap egy újabb felvezető látott napvilágot, ami ezúttal a búnusz részlegbe enged betekintést, így megfigyelhetjük, hogy hogyan zajlottak a fotózások, valamint a fesztiválokon való fellépések, melyek közül a Hellfesten, valamint a Woodstock fesztiválon adott fellépés teljes hosszúságban felkerült a számos érdekességet tartalmazó kiadványra. Mindezeken túl, itt találhatók azok a legjobbnak titulált rajongói fotók, melyeket maga Tarja válogatott ki. Íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1014087925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása