Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új videót izzít az Exit Eden

Nem tétlenkednek a lányok

2017. október 18. - Jurancsik Eszter

Amanda Somerville, Marina La Torraca, Anna Brunner és Clémentine Delauney albuma Rhapsodies In Black címmel augusztus 4-ével jelent meg, amely ismert popszámok metálosított változatát tartalmazza. 

exiteden2.jpg

Öt dal - Rihanna Unfaithfulja, Shontelle Impossible-ja, a Backstreet Boys Incomplete-je, Lady Gaga Paparazzija és Bonnie Tyler Total Eclipse Of The Heart-ja után- szeptember 22-én első koncertjüket is lenyomták a már lassan félidős ikerterhes Amandával, ma pedig izgalmas hírekkel rukkolt elő a négyes.

A posztból kiderült, hogy új dallal övendeztetik meg a nagyérdeműt, ám azt nem árulták el a csajok, melyik dalhoz forognak a kamerák - ám pénteken, délután 14 órakor erről is lehull a lepel. A bejegyzés szerint ez lesz az utolsó szám a lemezről, ám korábban a négy dalos pacsirta elhintette: újabb korongot terveznek felvenni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1613016116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása