Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Különleges projekten dolgozik a Lacuna Coil

A Blabbermouth-nak mesélt Cristina és Andrea

2017. március 15. - Jurancsik Eszter

Az olasz csapat 1994-ben alakult, 1998-ban pedig megjelentették első EP-jük, amelyet a zenekarról neveztek el. Ennek örömére a milánói zenemágusok meglepetéssel készülnek, amelyről Cristina Scabbia énekesnő és Andrea Ferro meséltek a Blabbermouth-nak.

cristinaaandrealacunacoilheavytalk2017_638.jpg

Arra a kérdésre, hogy a 2008-as Visual Karma címet viselő DVD-hez hasonló kiadványt terveznek-e piacra dobni, Cristina így válaszolt:

"Vannak terveink. Azt nem mondhatom meg, hogy DVD lesz-e, de különlegességgel készülünk az első EP megjelenésének 20. évfordulóján, jövőre! Nem mindennapi anyag lesz!"

Andrea hozzátette:

"Ez egy fajta titkos projekt.Sok dolgot magában foglal, de még nem tudunk mondani róla semmit. Lehet, hogy DVD is készül, de egy komplett csomag is születhet belőle a munkálatok folyamán, így ünnepelve az első EP-nk 20. születésnapját..."

Az olasz banda tavaly megjelent, Delirium című lemezével járja a világot, a korong óriási siker, a dalokat pedig hazánkba is elhozzák májusban.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5612339083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása