Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Készül az Amaranthe új albuma!

2023. január 18. - Jurancsik Eszter

amaranthe-2022.jpg

2020-ban jelent meg a svéd/dán modern metalos Amaranthe legutóbbi sorlemeze, a "Manifest" (kritika ITT). A kiadványról előzőleg elárulta a csapat, hogy az eddigieknél jóval durvábban fog szólni, valamint sokoldalúbb is lesz, és nem is beszélt mellé a zenekar.

Az elmúlt hónapokban sem tétlenkedett az Elize Ryd énekesnő vezette formáció, ugyanis először PvP címmel jött ki egy új dal, amely a svéd e-sport válogatott himnusza is lett egyben, majd a Find Life című szerzeményt tárták a nagyérdemű elé, ez a szám pedig nagy eséllyel szerepelni fog a banda új albumán is, amelyről most hivatalosan is bejelentette a csapat, hogy Koppenhágában megkezdték a felvételét az ismert dán producer, Jacob Hansen stúdiójában.

Masszív lelkesedéssel és izgalommal jelentjük be, hogy megérkeztünk Jacob Hansen stúdiójába, hogy hetedik nagylemezünket rögzítsük, amelynek egyelőre még nincs címe. Hamarosan friss infók, klipek, fotók és még sok más dolog is várható, maradjatok velünk!

- írta közösségi oldalain a nemrég a Beyond The Black társaságában, Budapesten is koncertet adott együttes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2818028972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása