Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jövő évi turnédátumokat jelentett be a Jinjer

2022. május 24. - Jurancsik Eszter

img_0407_1_1.jpg

Nemrégiben kérte meg dél-amerikai fanjait a Jinjer, hogy ne őrizgessék tovább jegyeiket, ugyanis egy darabig nem tudnak visszatérni a déli féltekére. Első körben 2020 tavaszán, a koronavírus-járvány kitörésekor kellett félbeszakítani az ott zajló turnét, és ugyan még az év decemberében vissza akartak utazni a latin rajongókhoz, ez meghiúsult a pandémia elszabadulása miatt, legutóbb pedig a jelenleg is zajló orosz-ukrán háború miatt nem tudták folytatni a koncertezést. 

Egyelőre még mindig nem tudni, hogy az ukrán csapat mikor tud visszatérni Dél-Amerikába, ám néhány turnédátumot már közzétett a Tatiana Shmayluk vezette társulat, amely igaz, csak az Egyesült Királyságot érinti. A fellépéssorozat február 27-én veszi kezdetét Cambridge-ben, és Londonban ér véget március 11-én. 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tatiana Shmayluk (@tati_booyakah) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4517839477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása