Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újabb előzetesek érkeztek Tarja új DVD-jéhez

Ha nem vagy már így is elég izgatott, Tarja tesz róla, hogy az legyél!

2018. július 10. - Sarok Bettina

tarja_029.jpg

Rohamosan közeleg a finn énekesnő Act II nevezetű DVD-jének megjelenése, amire július 27-én kerül sor. A Nightwish alapító- ex-énekesnője már nagyon izgatott, efelől pedig rajongóit is szorgosan biztosítja. A finn szoprán már közzétett néhány betekintőt, továbbá két élőfelvételes kisfilmmel is kedveskedett már rajongóinak: az egyik a Love To Hate, a másik pedig az Undertaker című dalhoz készült.

Az izgalmak továbbra is fokozódnak Tarja háza táján, ugyanis az elmúlt időben a dalos pacsirta további két betekintőt osztott meg az újdonsággal kapcsolatban. Mindezeken felül, az sem titok, hogy az ex-Nightwish-énekesnő jelenleg is gőzerőkkel dolgozik vadonatúj stúdiólemezén is, ami 2019-ben kerül fel a lemezboltok polcaira.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr414105421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása