Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Delain: készül az új lemez!

Jövőre kerül boltokba az album

2018. április 22. - Jurancsik Eszter

A holland Delain az utóbbi években igencsak népszerűvé vált. A csapat albumról albumra hihetetlen fejlődést mutat be, a 2016.os megjelenésű Moonbatherst pedig még a legszőrösszívűbb zenei lapok is számos pozitív kritikával illették. 

sajat-whiskyt-dobott-piacra-a-delain-06080323.jpg

Nemrégiben mi is megírtuk, hogy a Charlotte Wessels énekesnő és Martijn Westerholt billentyűs vezette banda új lemezén kezdett dolgozni, miután 2017 őszén kiadták A Decade of Delain-Live at Paradiso című DVD-jüket. A kiadvány a 2016 decemberében, a Paradiso koncerthelyszínen megtartott bulit tartalmazza, olyan vendégzenészek társaságában bulizott a zenekar, akikkel együtt dolgoztak az elmúlt 10 évben, pl. Liv Kristine vagy Alissa White-Gluz.

Az együttes jelenleg az USA-ban és Kanadában ad koncerteket a finn Battle Beast és a Kamelot társaságában, a Heavy New Yorknak pedig számos érdekességet árult el Martijn.

"Jelenleg turnézunk, de ha a bulik véget értek, megyünk a stúdióba, hogy foglalkozhassunk a következő albumunkkal, és egy ideig nem kelünk útra."

A következő korong lesz a második, amelyen Merel Bechtold gitáros is hallható, Martijn pedig rendkívül tehetséges és kreatív zenésznek tartja őt. 

"Mindenre nyitottak vagyunk, és egyik célom, hogy Merelt továbbra is motiváljam. Szeretném, ha sokáig a zenekar tagja lenne."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4513856034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása