Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újabb dallal jelentkezett az Arch Enemy

Pénteken érkezik az album!

2017. szeptember 07. - Jurancsik Eszter

Alissa White-Gluz és a srácok második közösen készített lemeze pénteken, Will To Power címmel jelenik meg, két számot mutatott meg eddig a korongról a svéd/kanadai formáció a The World Is Yours és az Eagle Flies Alone című szerzemények képében. 

alissa2158.jpg

Most itt az újabb dal, a First Day In Hell:

 

 

A csapat 15-én indul közel egy hónapos turnéra az új koronggal, a koncertsorozat az ausztriai Innsbruckban kezdődik és Samarában, Oroszországban ér véget október 11-én. Ám a bulik jövőre folytatódnak; január 12-én, Münchenben indul újabb európai turné, amely február 7-én Saarbrückenben fejeződik be. 

Alissa eközben gőzerővel dolgozik szólóalbumán is, amelyen olyan zenészek működnek közre, mint a Kamelotos Oliver Palotai, Arch Enemy-s társa, Jeff Loomis vagy párja, Doyle. Az énekesnő projektje egyszerűen Alissa név alatt fut és a készülő újdonság a tervek szerint 2018-ban kerül a boltok polcaira. 

A banda Will To Power című lemezének dallistája a következő:

1. Set Flame To The Night
2. The Race
3. Blood In The Water
4. The World Is Yours
5. The Eagle Flies Alone
6. Reason To Believe
7. Murder Scene
8. First Day In Hell
9. Saturnine
10. Dreams Of Retribution
11. My Shadow And I
12. A Fight I Must Win

archenemywilltopowercd.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr212809094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása