Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nervosa: Fernanda és Luana elhagyta a csapatot!

Kétségessé vált a banda jövője

2020. április 26. - Jurancsik Eszter

A három brazil lány alkotta Nervosa csillaga felfelé ívelt az utóbbi években, legutóbbi albumuk, a Downfall Of Mankind 2018-ban jelent meg.

A koronggal több sikeres turnét nyomtak le a csajok, ám tegnap sokkoló hírt jelentett be a zenekar Facebookos oldalán: az énekes/basszer Fernanda Lira és a dobos Luana Dametto is kiszállt a zenekarból - így az egyetlen tag a gitáros Prika Amaral maradt.

neversoathrashmetalgodsamaralliradamettonervosa20172a9878978978789567567.jpg

Luana Dametto dobos (jobbra) és Fernanda Lira énekes/basszer (középen) elhagyta a Nervosát

A lányok a következő posztot tették közzé közösségi oldalukon:

"Fernanda és Luana már nem tagjai többé a Nervosának, úgy döntöttek, elhagyják a csapatot. Ennek sok oka van, de az utóbbi 2 évben a Nervosa már nem volt a régi. Megpróbáltuk életben tartani a zenekart, mindannyian, kivétel nélkül. A legjobbat akarjuk a rajongóinknak, de így ez már nem lehetséges! Köszönetet mondunk mindenkinek, aki támogatta a bandát, sok szerencsét kívánunk!"

Ám hozzátették: hamarosan új hírek érkeznek, új tagokról, és legfőképpen: a Nervosa nem hal meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9915642692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása