Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Her Chariot Awaits - csúszik a lemez megjelenése a koronavírus miatt

Ailyn üzent a rajongóknak a Facebookon

2020. március 26. - Jurancsik Eszter

A spanyol Pilar Giménez Garcia, azaz Ailyn újdonsült együttesének, a Her Chariot Awaits-nek első albuma április 10-én töltötte volna meg a boltok polcait, ám a világot sújtó koronavírus-járvány miatt át kellett ütemezni a megjelentetést.

unnamed_2_1.jpg

Ailyn Facebookos posztban tudatta a rajongókkal: a csapat nevét viselő korong a vírushelyzet miatt május 22-ével lesz csak kapható.

A zenekar két dalt már megmutatott a rajongóknak: elsőként a Dead&Gone című szerzemény debütált, majd nemrégiben a Constant Craving is meghallgathatóvá vált egy szöveges videó formájában.

A Sirenia egykori frontlánya megosztott egy videót is, amely még a lemezfelvétel idején készült New Yorkban, íme, ahogyan a spanyol szépség a stúdióban énekel:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr215561838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása