Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

2019-ben jön az új Battle Beast-album!

Stúdiózik a banda

2018. június 22. - Jurancsik Eszter

A finn együttes Bringer Of Pain című lemeze 2017 elején jelent meg és hatalmasat durrant, talán a csapat eddigi legsikeresebb kiadványa lett. 

Korábban a frontasszony, Noora Louhimo elmesélte, hogy az új korong dalain dolgoznak, és 100%-ban heavy metal lemez lesz. 

battle_beast_kuva_aki_anttila_juuso_soinio.jpg

Az A & P Reactsnek fedett fel titkokat Noora magáról és a kiadványról is - a beszélgetést átvette a Blabbermouth is.

"A csapattal rengeteget vagyunk úton, és ez mások számára szokatlan lehet, de én nagyon szeretem. Nem igazán érzem azt, hogy például nyaralni akarok menni. Éneket tanítok, csinálom a saját zenéimet is, Tehát valamit mindig csinálok. Otthon, Tamperében vannak a macskáim is, a lakásom, természetesen jó, ha van egy hely, ahová visszavnulhatsz."

- magyarázta az énekesnő.

"Folytatjuk az új album felvételeit. Év eleje óta dolgozunk rajta, rögzítjük az énekes részeket, jövőre pedig kiadjuk a lemezt!"

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6314064101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása