Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Közös turnéra indul Tarja és a Stratovarius

A Skandináv Szimfónia

2018. március 29. - Sarok Bettina

29717530_425378817901976_5208706203651145728_n.jpg

2016-ban már többször is előfordult, hogy Tarja megjelent a Stratovarius egy-egy fellépésén egy közös dal erejéig, majd ugyanabban az évben Timo Kotipeltót láthatta a közönség Tarja és zenekara oldalán. Mindezeken túl, Tarja tavaly dobta piacra Feliz Navidad névre keresztelt középlemezét, melyet jótékony célból rögzített, és amelyen olyan énekesek énekelnek duettet vele, mint Doro Pesch, Simone Simons, Sharon den Adel, Tony Kakko, Timo Kotipelto, Elize Ryd, Floor Jansen - csak, hogy pár nevet említsünk.

A Finnország hangjának is megválasztott vokalista egyébként néhány napja posztolt egy közös fotót a Stratovarius frontemberével, mely által arra engedett következtetni, hogy ismét együtt dolgoznak, ráadásul a felvétel alatt fel lett tüntetve Turunen készülő DVD-je az Act II is.

A mai napon azonban lerántották a leplet a titokról és elárulták, hogy A Nordic Symphony elnevezésen egy különleges, ünnepi turnéval kedveskednek majd rajongóiknak. A koncertsorozat ugyan csak októberben veszi majd kezdetét, ám az előadók már most kíváncsiak arra, hogy mely országokban tartanak igényt a fellépésre, amit egyébként már ők is izgatottan várnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8613789098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása