Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Anette Olzon belehúzott: készül a harmadik lemez!

2023. október 02. - Jurancsik Eszter

219186070_404194474398962_114645780763968500_n.jpg

2021 szeptemberében, "Strong" címmel adta ki második szólóalbumát Anette Olzon, amely kiadvány recenziója ITT olvasható. Az egykori Nightwish-frontasszony rogyásig pakolta a korongot a jobbnál jobb számokkal, hangzásában pedig a 2014-es "Shine" lagymatagságának a nyomát sem lehetett megtalálni. Ez talán nem is csoda, hiszen a svéd énekesnőt a lemez készítésekor olyan zenekarok inspirálták, mint a Dimmu Borgir vagy az In Flames.

Egy vérbeli metal albumot hozott össze Anette, aki amellett, hogy betegápolóként dolgozik egy helsingborgi kórházban és szülésznőnek is tanul, korábban már elhintette: nekifogott harmadik lemezének munkálataihoz. A napokban közösségi platformjain jelentette be: megkezdte az éneksávok rögzítését, noha egy kisebb betegség miatt el kellett halasztania a felvételeket.

Végre annyi hét után a stúdióban töltöttem egy napot. Köhögés kínzott, és bár még nem vagyok 100%-osan jól, sikerült felvennem négy dal refrénjét és még egy dalt, így örülök a visszatérésnek!

- örvendezett Nettie, aki a múlt hét folyamán árulta el, hogy csakúgy, mint a "Strong"-on, az új albumon is hallható majd férje, Johan Husgafvel hörgése, aki a Pain gitárosaként ismert.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4918226473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása