Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Pár napon belül érkezik a Xandria új klipje!

2023. április 06. - Jurancsik Eszter

xandria_2.jpg

Igen szép sikereket könyvelhet el német szimfometalos Xandria februárban megjelent új albumával, a "The Wonders Still Awaiting"-gel, amely sorban a nyolcadik nagylemeze a zenekarnak.

Ambre Vourvahis és az új zenésztársak érkezése friss energiákkal töltötte fel a bandát, sokak szerint ez az eddigi legjobb felállása az együttesnek, akik a lemezről eddig öt dalt - Reborn, You Will Never Be Our God, Ghosts, The Wonders Still Awaiting, Two Worlds - mutattak meg, néhány napja pedig azt is tudni lehet, hogy a formáció dolgozik a hatodik klipen, amelyről most kiderült, hogy április 12-én érkezik, és a My Curse Is My Redemption című tételhez forognak a kamerák - a szerzemény egyértelműen az album egyik húzódala, íme egy kis ízelítő:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3318096444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása