Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Burning Witches: szerződés a Napalm Records kiadóval

2022. február 17. - Jurancsik Eszter

263151868_445150346970681_8418473007482736637_n.jpg

A fiatal svájci metálboszorkányok boldogan osztották meg néhány nappal ezelőtt, miszerint újra kiadót váltottak - első körben 2018 februárjában igazoltak át a PledgeMusic-tól a német Nuclear Blast-hoz, most pedig az osztrák Napalm Records-szel kötöttek szerződést.

Nagyon várjuk az együttműködést a világ egyik legjobb metal kiadójával! Ez a következő lépés a Boszorkányok fejezetben, igazán lelkesek vagyunk! Fókuszáltan és energiával telve várjuk az új kihívásokat és a még előttünk álló kalandokat!

- lelkendeztek a csajok a Facebookon, akiknek legutóbbi, "The Witch of the North" című albuma tavaly májusban került boltokba.

A több tagcserét is megélt zenekar tagjai jelenleg: 

Laura Guldemond (ének)

Larissa Ernst (gitár)

Lala Frischknecht (dob)

Jeanine Grob (basszusgitár)

Romana Kalkuhl (gitár)

A zenekart március 28-án a magyar rajongók is láthatják az eredetileg brazil, ám tavalyelőtt nemzetközivé avanzsálódott Nervosa társaságában, a Barba Negrában, majd a The Iron Maidens társaságában megtartják első amerikai turnéjukat.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2917590278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása