Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Morgan Lander: "Fogtok még látni minket!"

2022. február 04. - Jurancsik Eszter

271557182_666170791431505_244850058056353617_n.jpg

Októberben, Las Vegasban kerül megrendezésre a When We Were Young elnevezésű fesztivál, olyan nevekkel, mint a My Chemical RomanceAvril Lavigne vagy a Bring Me To Horizon, az első két napra pedig már el is keltek a jegyek. Ezen a rendezvényen teszi tiszteletét a kanadai Kittie is, a következő felállásban: Morgan Lander (ének), Mercedes Lander (dob), Tara McLeod (gitár) és Ivana "Ivy" Vujic (basszusgitár). 

Ivy 2012-ben szállt ki a zenekarból, de Morgan megkeresésére örömmel mondott igent.

Ivy két albumunkon is játszott; az utolsó két albumunkon. Közvetlenül az utolsó nagy turnénk előtt hagyta el a zenekart, 2012-ben fellépett velünk a Soundwave Fesztiválon Ausztráliában, ez volt az utolsó közös koncertünk. Utána elrendezte a saját életét, családot alapított, férjhez ment, és mostanra már csak a családjának él. De Ivy a szíve mélyén egy metalos lány maradt, és mindig is szuper laza volt a dolgokkal kapcsolatban. Csak küldtem neki egy üzenetet, hogy >>"Hé, beszélhetnénk?".<< És nagyon-nagyon jót beszélgettünk, én elmagyaráztam neki a helyzetet, elmondtam, hogy mi a jelenlegi állás. Megkérdeztem tőle, hogy benne lenne-e, és ő azt mondta: >>"Igen. Jól hangzik."<< ... Ugye, már nem beszélünk olyan gyakran, nem látjuk egymást olyan gyakran, de amikor újra összejövünk, a kémia és a spiritusz mindig ott van.

- mesélte Morgan azon kérdés kapcsán, hogyan fogadta Ivy a koncertek ötletét. 

Úgy érzem, hogy a Kittie-nek ezen felállása mindig nagyon profi és laza volt - semmi stressz, semmi dráma. Csak úgy, hogy >>'Tudjátok mit? Kimegyünk oda, és elképesztően fogunk szólni.<< Ivy pedig nagyszerű basszusgitáros. Szerintem nem kap elég elismerést. De ez nagyszerű lesz!

- folytatta.

De a fesztivál után lesz-e még közös buli?

Morgan válasza:

Lehet, hogy lesznek még dolgok, amik ezt követően jönnek, figyeljétek a Kittie közösségi oldalait. Lehet, hogy lesz még egy-két klassz dolog, de egyelőre csak ezek az bulik vannak lefixálva. És már nagyon várjuk őket. És azt hiszem, ez csak a kezdet... Fogtok még látni minket.

Hallgasd meg a beszélgetést itt:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6717172678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása