Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Késik Aleah Stanbridge posztumusz albuma

Július 17-én jön ki a lemez

2020. június 29. - Jurancsik Eszter

Hatalmas az izgatottság Aleah Stanbridge rajongóinál, hiszen a néhai énekesnő párja, Juha Raivio -akivel Aleah a Trees of Eternityben zenélt együtt- kiadja a 2016-ban, 39 évesen eltávozott kedvese posztumusz albumát.

posztumusz-album-keszult-aleah-stanbridge-demoibol-02220509.jpg

A lemezt április 18-ától rengetegen rendelték elő, azonban a világot sújtó kornavírus-járvány a művészetekre is rányomta a bélyegét. Juha tegnap tájékoztatta Aleah rajongóit: csúszik a korong boltokba kerülése, az eredeti időpont, Aleah születésnapja -július 1-je- helyett csak 17-én jelenik meg a kiadvány.

A finn születésű zenész a fanok elnézését és megértését kéri:

"Sajnos a globális koronavírus-járvány miatt késik Aleah lemezének megjelenése, de remélem, hogy nem kell sokáig várnunk, és hogy az emberek megértsék ezt az őrült időszakot, nem sok mindent tehetünk a pandémia ellen. De a jó hír, hogy a Svart Records elküldi az album letöltési linkjét mindazoknak, akik előrendelték az albumot. Reméljük, hogy nem tart sokáig, amíg a CD megérkezik. Köszönöm mindenkinek, aki őrizte a Csalogány lángját az elmúlt 4, hosszú évben."

Nincs ok azonban csüggedni, kárpótlásul ugyanis Aleah Breathe című szerzeménye és a hozzá készült videó az énekesnő 44. születésnapján látható lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2415973380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása