Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

A Karkaoshoz csatlakozott a Kittie énekesnője

Morgan Lander a banda új frontasszonya!

2019. augusztus 23. - Jurancsik Eszter

A kanadai Kittie-ből ismert Morgan Lander a napokban jelentette be, miszerint a Québec-i Karkaoshoz csatlakozott énekesnőként.

karkaosmorganlander_638.jpg

A csapat története 2003-ig nyúlik vissza, zenéjükben pedig a death metal, a power metal és a hard rock elemei keverednek. Eddig olyan zenekarokkal álltak egy színpadon, mint a Delain, a Leaves'Eyes vagy a The Agonist. Mára Kanada egyik legnépszerűbb együttesévé nőtte ki magát a formáció - most egy kis erősítést kapnak Morgan személyében, aki így nyilatkozott az együttműködésről:

"Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a Karkaoshoz csatlakozhattam! Hihetetlen érzés visszatérni a metálba, alig várom, hogy ismét színpadra állhassak!"

A vérfrissítésen átesett együttes 2020-ra ígéri Morgannel közös első albumát, de természetesen az énekesnő nem hagyja el régi csapatát, a Kittie-t sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6015020920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása