Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Duettezni fog Tarja és Doro?

Korábban már énekeltek együtt

2017. november 27. - Jurancsik Eszter

Tarja igazán nem panaszkodhat unalomra: november 17-ével piacra dobta sötét érzelmektől fűtött karácsonyi albumát From Spirits And The Ghosts/Score For A Dark Christmas címmel, valamint egy novellát is. 

tarja_4.jpg

A Nightwish egykori pacsirtája javában turnézik, a minap a Delain énekesnőjével, Charlotte Wessels--szel és az Amaranthe-ból ismert Elize Ryddel is duettezett egy fellépésen, ám ismét feltüzelte a rajongókat. A finn szépség Facebookjára a német metálkirálynőről, Doro Pesch-ről töltött fel egy képet, "expect the unexpected" hashtaggel ellátva.

 

Lehet, hogy a két tehetség ismét együtt dolgozik a közeljövőben? Néhány éve Doro Walking With The Angels című dalát együtt énekelték egy fesztiválon, mely produkció nagyon tetszett a közönségnek. Így nem elképzelhetetlen, hogy a két énekesnő ismét együtt ténykedik majd.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7013398857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása