Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tristania: hamarosan új album és egy baba

Stúdiózik a csapat

2017. november 22. - Jurancsik Eszter

Az 1996-ban alakult norvég együttes utolsó lemeze Darkest White címmel 2013-ban jelent meg, azóta nem sokat lehetett hallani Mariangela Demurtas és társai felől. 

tristania-band-2011.jpg

A pályafutását Vibeke Stene énekesnővel kezdő Tristania azonban újra beizzítja magát: még egy októberi Facebookos bejegyzésből kiderült, hogy a banda új albumán dolgozik. Nem tudni pontosan, mikor kerül boltokba a korong, de az együttes gőzerőkkel munkálkodik, Mariangela "Mary" pedig babát vár férjétől, Ricardo Amorimtól, aki a Moonspell gitárosa, így nemsokára egy újabb metál édesanyát köszönthetünk. A pár egyébként 2015 szeptemberében állt oltár elé. Az olasz származású frontasszony pocakja már igencsak gömbölyödik, ahogyan a fotón látható. Nem tudni ugyan, hogy mikorra várja csemetéje érkezését a déli szépség, de régi álma teljesült a kismamasággal, hiszen korábban többször elárulta, mihamarabb gyermeket szeretne. Gratulálunk! 

baba.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8713346155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása