Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Manuela Kraller visszatér!

Aktivizálja magát az énekesnő

2017. október 08. - Jurancsik Eszter

A német énekesnő 2010 decemberétől 2013 októberéig volt a Xandria frontasszonya - őt váltotta a szeptember 13-án távozott Dianne van Giersbergen. 

manuela-kraller-manuela-kraller-29445199-453-604.jpg

Nemrégiben megosztotta gondolatait holland származású utódja kilépése kapcsán -akivel egyébként nagyon jó barátnők- és elárulta azt is: miután otthagyta a csapatot, egy évig nem énekelt, befojtotta érzéseit, ennek következtében pedig pajzsmirigybetegség alakult ki nála. Később a Heidi Parviainen által alapított Dark Sarah két albumán duettezett finn kolleginájával, azonban ezt követően nem hallatott magáról Manuela.

Legfrissebb Facebookos posztjában azonban izgalmas hírekkel szolgált Manuela: hamarosan visszatér a zenei életbe, és nemsokára konkrétumokat is megoszt terveivel kapcsolatban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7412940489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása