Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Album-előzetest tett közzé a Hallatar

Októberben jön a lemez

2017. augusztus 29. - Jurancsik Eszter

Október 13-án jelenik meg a Juha Raivio (Swallow The Sun, Trees of Eternity), Gas Lipstick (ex-HIM) és Tomi Joutsen (Amorphis) alkotta Hallatar első albuma, amely a tavaly április 18-án, súlyos betegség után elhunyt Aleah Stanbridge dalszövegein alapul. A lemezen közreműködik a svéd Draconian énekesnője, Heike Langhans, aki Aleah közeli barátnője is volt.

fj_1.jpg

A csapat így írt legfrissebb posztjában a hamarosan boltokba kerülő korong kapcsán, amely a No Stars Upon The Bridge címet viseli majd:

"Egy új zenekar alapítása mindig klassz dolog. Ám a Hallatar esetében ezt egy tragikus esemény előzte meg. A lemez az örökkévalóság és Aleah tavalyi évben bekövetkezett halálával foglalkozik. Juha minden fájdalmát kiadta, amikor a zenét szerezte néhai kedvese dalszövegeihez. Az eredmény egyszerre színes és sötét mestermű, amely minden metálrajongóhoz utat talál. Tomi megmutatja hangja sokoldalúságát, amely tökéletesen harmonizál Heike énekével. Ez egy olyan munka, amelynek érzelmi értéke szinte felfoghatatlan. Ez Juha emlékműve Aleah-nak."

A lemez tracklistje:

01. Mirrors
02. Raven’s Song
03. Melt
04. My Mistake (feat. Heike Langhans)
05. Pieces
06. Severed Eyes
07. The Maze
08. Spiral Gate
09. Dreams Burn Down (feat. Aleah Starbridge)

hallataralbumjune.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4012789126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása