Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megérkezett a VUUR debütáló szerzeménye!

Ősszel jön a stúdiólemez is

2017. június 02. - Jurancsik Eszter

Anneke van Giersbergen tavaly decemberben hívta életre új projektjét, a VUUR-t, amely hollandul tüzet jelent. A formáció többi tagja is ismert zenész; Ed Warby, Jord Otto, Ferry Duijsens és Johan van Stratum kaptak helyet még a csapatban. Johan felesége, a Stream of Passion egykori vokalistája, Marcela is közéjük tartozott, ám áprilisban a mexikói származású énekesnő bejelentette: zenei különbözőségek miatt elhagyja a zenekart. 

vuur.jpg

Azonban Anneke és a fiúk nem búsultak, folytatták a lemezfelvételt, valamint bejelentették, hogy ősszel az Epica társaságában járják Európát, nyáron pedig több fesztiválra is hivatalosak.

Első dalukat a mai napon mutatták be a Youtube-on, amely a Days Go By - London címet kapta, az ősz folyamán pedig boltokba kerül az első album is. A szerzemény egyébként történelmi témát ölel fel: 1666-ban, szeptember 2-a és 5-e között hatalmas tűzvész pusztított Londonban, ám egyúttal utalás arra is, hogy a remény a legsötétebb napokon is él. A számot hallgatva kétségünk sincs afelől, hogy az ősz folyamán igencsak húzós anyaggal lep meg minket a zenekar.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr212559831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása